Min jättestora stubbe togs bort

Välkommen igen ska du vara hit till min blogg. Idag tänker jag berätta om Stephans Stubbfräsning i Nacka som hjälpte mig med att få bort en riktigt stor stubbe i min trädgård. Innan jag fick hjälp med detta visste jag inte ens vad stubbfräsning var men jag lärde mig detta av en vän. Mer om detta längre ned i inlägget.

För något år sedan högg vi ned ett träd i min trädgård. Det var jättegammalt och stammen var otroligt tjock och resultatet efter vi tog ned detta träd var att det blev kvar en stor stubbe som står väldigt dåligt till i trädgården. Jag har irriterat mig på denna ganska mycket, men när en ny vän rekommenderade att jag skulle höra av mig till Stephans Stubbfräsning i Nacka så att de kunde få bort den. Innan detta visste jag inte vad stubbfräsning var men nu har jag fått lära mig att det är när de tar bort en stubbe helt enkelt. När de kom hit för att hjälpa mig blev de fascinerad över hur grov stubben egentligen är. Som sagt var det ett väldigt gammalt och stort träd och det har säkert stått där i flera hundra år, vilket är ganska häftigt. Det var tråkigt att ta bort det sista som var av det trädet, men som sagt behövdes den tas bort eftersom den stod så dumt till på min trädgård. Resultatet blev väldigt bra och det är ingenting som står i vägen längre och det är riktigt skönt för mig. Stephans Stubbfräsning i Nacka har gjort ett otroligt jobb och jag tackar dem så mycket. I nästa inlägg blir det lite information om en stor grej som händer mig och min fru, men mer än så säger jag inte idag så ni får kommentera vad ni tror att det är! Vi ses i nästa inlägg på lördag.